date

18Sep

Lifely zoekt full-stack javascripter

TL;DR: Je wordt deel van een fijne, constructieve en leerzame omgeving met veel talentvolle, gepassioneerde teamleden die met de nieuwste tech (GraphQL, React, TypeScript en Docker) aan zinvolle, bedrijfskritische en goed onderhoudbare applicaties werken. Jij maakt frontend componenten, engineert backend calls, integreert deze tot een kloppende gebruikerservaring en verbetert samen met ons structureel jouw processen, jouw stack en je rol. Koffie ☕️?

 

Lifely in 2 alinea’s

Lifely is één van de de top digital business studio’s in Nederland. We werken aan resultaat gedreven, realistische innovatie trajecten waar we van kop tot staart producten en proposities ontwikkelen. Onze business specialisten, designers en technologisten werken nauw met elkaar samen om een hoge kwaliteit ervaring te leveren.

Zo digitaliseren we bijvoorbeeld het onderhoud van gevechtsvoertuigen bij Defensie, ontwikkelen we de toekomst van winkelcentra voor Wereldhave en verbinden we studenten met hun opleiding bij de HvA. Het eindproduct is altijd een volledig op maat gemaakt digitaal product, inhouse ontwikkeld door Lifely: we zijn een club blije nerds en leven voor complexe uitdagingen.

 

Natuurlijk werk je al ergens en is dat ook een mooie job. Daarom bij dezen onze topredenen om je tóch over te halen:

1: Inhouse ontwikkeling, geen detachering

De development en design teams van Lifely werken vanuit het hoofdkantoor. Teams weten van elkaar waar ze mee bezig zijn, delen de learnings en helpen elkaar beter te worden. Je leert je collega’s goed kennen en weet daardoor in een volgend project waar je op kunt vertrouwen.

2: Focus op kwaliteit en leren door samenwerken

We werken bij Lifely aan hoogwaardige kwaliteit software die jarenlang gebruikt wordt door onze klanten. Door een hechte team cultuur waarbij structureel wordt gereviewed en gepaired blijft het hele team leren en spreken wij elkaar aan op kwalitatieve verbeteringen.

3: Structurele proces en techniek verbetering

We werken aan veel verschillende producten voor veel verschillende klanten. We proberen veel uit en komen veel dingen tegen die wel werken maar ook die niet werken. Zowel de gebruikte technologie als de processen worden voortdurend bijgeslepen op basis van input van het gehele team

4: Voortdurende samenwerking development met design

Doordat we producten van voor tot achter ontwerpen en bouwen kunnen we development al in een heel vroeg stadium betrekken bij de start van een project. In datzelfde kader blijft design ook aangehaakt tijdens de development fase en borgen we samen de kwaliteit van de gebruikerservaring.

 

Actie

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het tijd dat we met elkaar in contact gaan komen. Vertel ons kort wat jouw drive is en stuur als het kan wat portfoliowerk mee waar je trots op bent. Twijfel je nog? Stuur dan toch even een berichtje, je leest tenslotte nog steeds.

Hopelijk tot snel!
Peter Peerdeman

E-mailadres: peter@lifely.nl
Deadline: 30-09-2018

 

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Peter Peerdeman

Partner & CTO

Peter Peerdeman is de lead tech van Lifely. Een inspirerend verhaal over Peter’s traject naar coderende eindbaas van Lifely. Via zijn rockverleden nemen we je mee langs de belangrijkste punten en wat hem bezig houdt naast werk. Hij is bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel ambitieus gestart met een 365 dagen project!

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan