date

1Dec

Have you met Jesse?

Jesse komt stuiterend de vergaderruimte binnenlopen. Gewoon, zoals zichzelf dus. Deze passievolle Full-stack Development Lead laat geen gelegenheid onbenut om een beetje happiness te verspreiden. Zijn open enthousiasme en liefde voor het leven maakt hem een toegankelijk persoon. De werknemers van Lifely kunnen dan ook altijd bij hem terecht met vragen.

Release Day

Tijdens zijn 1e jaar van de opleiding CMD aan de HvA is Jesse bij Lifely begonnen. Deze studie bleek een goede zet, want Jesse ontdekte dat hij productontwikkeling en programmeren heel leuk vond. Bovendien bood de studie een weg om later aan de slag te gaan in dit vakgebied. Daarnaast vond hij het geweldig om klasgenoten te helpen met de vakken. Nadat hij zijn propedeuse cum laude behaalde, werd hij daarom studentassistent. Al snel voelde de studie als een blok aan het been van Jesse waardoor hij minder hard kon rennen. Na het tweede jaar ging hij daarom fulltime aan de slag bij Lifely en liet hij het blok in een grote stofwolk achter zich.

Jesse vond het geweldig om klasgenoten te helpen

Sinds kort maakt Jesse samen met Bryan en Léon deel uit van het tweede managementteam binnen Lifely. Deze nieuwe rol brengt nieuwe verantwoordelijkheid met zich mee. Jesse is zich maar al te bewust van de voorbeeldfunctie die hij nu met het managementteam heeft. Hij doet niet alleen de onboarding van nieuwe werknemers, maar is ook vliegende keep voor zowel back-end als front-end en design. Hij weet iedereen binnen Lifely verder te helpen, dankzij zijn brede interessegebied in alles wat te ‘maken’ valt. En zo ziet hij zichzelf ook: als een maker.

Jesse is een maker

Bij Lifely werkt Jesse niet alleen aan te gekke producten, maar ook aan zichzelf. Hij vraagt zich al vanaf de middelbare school af hoe hij het beste zijn carrière vorm kan geven en mensen kan helpen. Nu hij partner bij Lifely is, heeft hij de kans om als lead zijn collega’s bij te kunnen staan in hun groei en ontwikkeling. Daar gaat hij ook met hart en nieren voor. Naarmate het bedrijf groeit en groter wordt, ziet hij ook zijn eigen doelen mee veranderen. Dit is wat werken bij Lifely voor hem zo bijzonder en uitdagend maakt. Volgens Jesse ben je nooit uitgegroeid of uitgeleerd. Bij Lifely krijgt iedereen de kans om zichzelf te ontplooien en te bereiken wat hij of zij maar wilt. Als je maar leergierig bent.

Jesse presenteert

Bij Lifely krijgt iedereen de kans om zichzelf te ontplooien

Naast zijn werk bij Lifely is Jesse graag met zijn handen bezig. De maker in hem komt naar boven wanneer hij bezig is met het uitkiezen van het interieur voor zijn nieuwe huis. Hij wil graag zelf meubels gaan maken. Daarnaast loopt hij regelmatig een rondje hard om een beetje in vorm te blijven. Na de verhuizing hoopt hij weer meer tijd en ruimte te krijgen voor zijn andere grote hobby: piano spelen. Wat er ook uit de handen van deze technische en creatieve duizendpoot komt, hij maakt er zeker iets moois van.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Nick de Bruijn

Founder & Strategist

Benieuwd naar hoe je in het leven van een kleine jongen met een kite naar co-founder van een mediabureau gaat? Wij hebben het in deze blogpost over Nick, de kunstenaar van Lifely als het aankomt op foto, video en concept.

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan