date

22Feb

Have you met Bryan?

Lead back-end en Specialist dev-ops Bryan zit klaar met een lach op zijn gezicht. We zijn on-air! Het aanstekelijke enthousiasme van Bryan heeft gelijk zijn uitwerking op de sfeer. Al 2,5 jaar is hij in dienst bij Lifely en sinds kort is hij tevens werkzaam als Lead. Na een werkcollege van Peter, CTO en partner van Lifely, op de VU in Amsterdam heeft Bryan met de CTO van Lifely contact opgenomen. Op dat moment studeerde Bryan Computer Science aan de VU. De Lifely-partners waren gelijk enthousiast over deze kundige ontwikkelaar. Na een goed gesprek telde de Lifely-familie een nieuw lid.

De back-end van de back-end

“De back-end van de back-end”, zo verwoordt Bryan zijn werkzaamheden bij Lifely. Met het werk dat hij doet, neemt hij werk voor anderen weg. Daarnaast zorgt hij ervoor dat servers blijven draaien en is hij de vraagbaak voor alle vragen over back-end en automatisering. Hij houdt ervan om anderen te helpen en werk voor anderen een stukje makkelijker te maken. Zo heeft hij bij zijn vorige werkgever bijvoorbeeld zelf een CMS from scratch ontwikkeld. Dit CMS wordt nu nog steeds gebruikt en heeft het werk toen en nu een stuk makkelijker gemaakt.

Bryan en Bas tijdens het Lifely-weekend

Bryan voelt zich helemaal thuis bij Lifely. Hij omschrijft de sfeer als een grote familie. Er zijn nooit ongemakkelijke situaties en iedereen gaat 500% voor elkaar en voor het werk. De focus op kwaliteit onderscheidt Lifely wat hem betreft van andere bedrijven. Niets is zo belangrijk als gelikte producten die goed werken. Tijdens de lunch of een potje FIFA komt het onderwerp regelmatig op Bryans andere interesses: Blockchain en Bitcoin. Als investeerder volgt hij de ontwikkelingen van deze cryptovaluta op de voet. Ook fietst hij graag een rondje op zijn racefiets. In de winter liever binnen op zijn fietstrainer dan buiten. Maar als het mooier weer wordt, snuift hij graag de frisse lucht op.

Bryan, ook wel bekend als Bryan Bitcoin of Broracle

Verder maakt hij zich niet zo druk om de toekomst. Bryan leeft van dag tot dag en geniet enorm van de mensen om hem heen en de kleine momenten die het leven bijzonder maken. Samen met zijn vriendin koken voor vrienden tijdens foodie-avonden is daar een mooi voorbeeld van. Hij vormt samen met Jesse en Léon een krachtig team dat klaarstaat voor alle collega’s en klanten van Lifely.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel veel van productontwikkeling houden. Het komt erop neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

Peter Peerdeman

Partner & CTO

Peter Peerdeman is de lead tech van Lifely. Een inspirerend verhaal over Peter’s traject naar coderende eindbaas van Lifely. Via zijn rockverleden nemen we je mee langs de belangrijkste punten en wat hem bezig houdt naast werk. Hij is bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel ambitieus gestart met een 365 dagen project!

Aanvraag verstuurd

Dank je voor je aanvraag! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag een demo aan